Medicinsk sekreterare till akutmottagningen i Karlskrona

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Akutkliniken är en drivande/ledande del av utvecklingen mot en ny, modern sjukvård med flera nya verksamheter. Akutkliniken bedriver verksamhet i både Karlskrona och Karlshamn.

Är du medicinsk sekreterare med fallenhet för service, bemötande och att arbeta med en bred variation av uppgifter? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu tre medicinska sekreterare till Akutmottagningen i Karlskrona.
Vi kan erbjuda dig ett intressant och omväxlande arbete där du jobbar mot alla specialiteter. Arbetet innebär stor variation med goda förutsättningar att utvecklas och möjlighet till andra administrativa arbetsuppgifter.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning
 • Varaktighet: Tillsvidare
 • Tillträde: Enl. ök.
 • Antal platser: 3

Arbetsuppgifter

Arbetet innefattar receptionsarbete i form av daglig kontakt med patienter telefonservice samt kontakt med andra vårdgivare. Vidare innebär tjänsten journalskrivning och diagnosregistrering (DRG).

Vi arbetar med att utveckla framtidens akutsjukvård och därför kommer du som sekreterare bli en viktig del av vår utveckling. Du är delaktig och inspirerar till nya arbetssätt och kommer vara en av medarbetarna på akutmottagningen. Du kommer ingå i ett mottagande team bestående av läkare, sjuksköterska och undersköterska.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har YH- utbildning till medicinsk sekreterare alternativt läkarsekreterarutbildning. Kodningsutbildning liksom erfarenhet av arbete som läkarsekreterare är meriterande. Du ska vara positiv, flexibel, serviceinriktad, ha lätt för att samarbeta och inte vara rädd för att ta egna initiativ.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Eva Widell
  Avdelningschef
  0455-737549
 • Ann-Kristin Häggebrink
  Medicinsk sekreterare
  0455-73 53 36
 • Kim Melin
  Medicinsk sekreterare
  0455-73 53 36

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-15.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.