Vikarie Undersköterska till Ortopediska Traumaavdelningen 37 i Karlskrona

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Ortopedkliniken vid Blekingesjukhuset bedriver verksamhet i både Karlshamn och Karlskrona. Den Ortopediska Traumaavdelningen 37 är en av Ortopedklinikens vårdavdelningar och finns på Blekingesjukhuset i Karlskrona. Avdelningen har 20 vårdplatser och vårdar patienter med akuta ortopediska skador. Vi har ett dygnet-runt-intag, så patienter kommer dag som natt. Då många av våra patienter opereras så jobbar vi mycket med pre- och postoperativ vård. Vi har även direktinläggningar för höftfrakturer.

Avdelningen präglas av god arbetsmiljö i en positiv anda med fokus på patientens bästa och på avdelning 37 är vi väldigt måna om varandra och noga med teamkänslan. Avdelningen jobbar kontinuerligt med förändrings- och utvecklingsarbete där du har möjlighet att delta. Vi är en avdelning som jobbar aktivt med studenter, Sjuksköterskeprogrammet, undersköterskeprogram samt Prao från gymnasier och högstadium. Sjuksköterskor handleds enligt LUVA-konceptet.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Varaktighet: 6 månader eller längre
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig inkomma med din ansökan så snart som möjligt.
 • Tidsbegränsat till: 2019-12-31
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som undersköterska deltar du aktivt i all omvårdnad kring patienten - både allmän och specifik. På avdelningen arbetar vi tätt tillsammans i team. Teamen på avdelningen består av avdelningsläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och sekreterare. På avdelningen finns en koordinatorsfunktion dagtid måndag-fredag, som hjälper till att samordna allt kring alla patienter på avdelningen men även utanför avdelningen. Vi arbetar enligt konceptet patientnära vård och arbetar i 4 vårdlag. Vilket betyder att du tillsammans med sjuksköterska ansvar för 5-6 patienter i ditt vårdlag. Vi har på vår avdelning förbättrat rondarbetet genom att införa pulsrond. Genom pulsrond effektiviseras dagens arbete då hela teamet är samlat på morgonen och går igenom patienterna gemensamt. På så sätt är alltid patienten i fokus!

Kvalifikationer

Utbildad undersköterska. Erfarenhet av vårdavdelning och ortopediskt kunnande är meriterande. För att trivas hos oss är det viktigt att du har ett empatiskt förhållningssätt och uppskattar samarbete. Du har förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter och kan behålla lugnet i situationer som kräver det. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Anna Ekman
  Avdelningschef
  0455-73 49 10
 • Lena Andersson
  Kommunal
  0455-73 49 11

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-23.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.