Semestervikariat kostekonom till Kök och restaurang, Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Landstingsservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Landstinget Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i affärsområden med ansvar för fastigheter, IT, upphandling, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Affärsområde Städ, kost och logistik med ca 280 medarbetare, består av 12 avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, städ, transport och vaktmästeri, materialdepå samt resursenhet.

Till sommaren 2017 söker Kök och restaurang en kostekonom för semestervikariat i Karlskrona.

Anställningsform

  • Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

På avdelningen Kök och restaurang i Karlskrona är det ca 30 medarbetare som lagar mat till patienter, medarbetare och besökande. Dagligen lagas frukost, lunch och middag till ca 350 patienter. Kök och restaurang serverar även 250-500 gäster i restaurangen varje dag. I vår verksamhet jobbar vi för hållbara måltider på flera sätt, till exempel är vi KRAV-certifierade.

Du arbetar med att göra beställningar av livsmedel och utrustning samt att följa upp arbetet. Ditt datastöd är kostdatasystemet Aivo. Du är delansvarig för egenkontroll/ HACCP samt medverkar i den dagliga personalplaneringen.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha examen som kostekonom eller kostvetare. Erfarenhet från sjukhuskök och arbete med dietkoster är meriterande.

Du ska ha ett starkt engagemang och intresse för att tillsammans med övrig kökspersonal arbeta för att ge bästa service till våra matgäster.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och egenskaper som noggrannhet, samarbetsförmåga och prestigelöshet. Det är också viktigt att du som söker ser möjligheter i förändring och har förmåga att ställa om efter nya förutsättningar.

Du behöver ha god datorvana inom MS Office. Erfarenhet av kostdatasystemet Aivo är meriterande.

Upplysningar

  • Magnus Helge
    Avdelningschef Karlskrona
    0455-73 43 18

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-04-30.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.