Specialist i palliativ vård / ST i palliativmedicin till Blekinge.

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

I Landstinget Blekinge finns en palliativ enhet med verksamhet både i Karlskrona och i Karlshamn, organisatoriskt tillhörande medicinkliniken. Den palliativa sektionen har cirka 20 patienter inskrivna med tillhörande 5 vårdplatser på respektive ort. Verksamheten arbetare med ASIH, Avancerad Sjukvård i Hemmet.

Vi söker nu dig som vill förstärka vårt team och arbetar för att främja evidensbaserad palliativmedicinsk kunskap.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som läkare på Palliativmedicinska sektionen kommer du att behandla komplicerade palliativa patienter i deras hem, i slutenvård och i öppenvård, samt bedöma patienter och ge råd till kollegor från andra sektioner. Du kommer att samarbeta i ett interdisciplinärt team bestående av sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, läkarsekreterare, kuratorer, sjukgymnast, dietist och präst där du leder och aktivt deltar i planering runt patientens dagliga vård. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra specialiteter och sektioner och du kommer att delta i multidisciplinär rond med onkolog och andra specialiteter.

Som ST-läkare på medicinklinken är du en viktig del i verksamhetens utveckling. Hos oss får du en mycket god handledning av erfarna kollegor och du har stora möjligheter att själv vara med och utforma din plan och utveckla specialintressen. Du kommer att inneha en pedagogisk roll till våra AT-läkare som handledare och mentor.
Vi tillhandahåller regelbunden internutbildning och ett flertal obligatoriska ST-utbildningar så som handledning, ledarskap och forskningskurs inom Landstinget Blekinge.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens palliativmedicin. Med tanke på teamets sammansättning vore det önskvärt med specialistkometens inom anestesiologi, kirurgi eller geriatrik. Vi söker även dig som är intresserad av ST inom palliativmedicin

Kunskap i svenska språket motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten. Giltigt B-körkort är ett krav då vården i huvudsak sker i patientens hem.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Göran Åström
  Verksamhetschef
  0454-73 00 00 (Växel)
 • Sergio Arauozo Alonso
  sektionsansvarig överläkare palliativa sektionen
  0455-737734
 • Jonas Andersson
  Blekinge läkarförening

  0704-920184

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-31.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.