3 Sjuksköterskor till medicinsk vårdavdelning 9

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Tillträde: Tillträde: efter överenskommelse. Rekrytering sker fortlöpande
  • Antal platser: 3

Arbetsuppgifter

Avdelning 9 har 20 vårdplatser med inriktning på lungmedicin, njursjukvård och palliativ vård.

Med hög kompetens, moderna hjälpmedel och en god samanhållning formar vi tillsammans en god vård och omvårdnad för dessa patientkategorier. På avdelningen arbetar vi nära patienten i team där alla yrkeskategorier ingår för att tillsammans arbeta för patientens bästa. Detta gör vi bland annat genom att varje vardag genomföra så kallad PULS-rond där avdelningens alla professioner samlas för att få en gemensam bild av patientens behov. Vi har genom detta arbetssätt bland annat minskat rond/ mötestider och ökat den faktiska patientnära tiden på avdelningen.

Som ett led i avdelningens satsning förstärker vi nu bemanningen med ytterligare sjuksköterskor.

På avdelningen arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor tillsammans med sjukgymnaster, arbetsterapeuter, dietister, kurratorer och medicinska sekreterare i team med patienten i centrum. Som sjuksköterska bidrar du med din yrkesspecifika kompetens till teamet.

Som sjuksköterska på medicinkliniken erbjuds du att gå klinikens egen internutbildning som sträcker sig under ca ett år och ger fördjupad kunskap inom medicinområdets subspecialiteter. Som nyfärdig sjuksköterska erbjuds du Landstinget Blekinges introduktionsprogram för en god och hållbar start på arbetslivet.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska och har ett genuint intresse för arbete med patienter i ovan nämnda kategorier. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att personen vi söker har förmåga att främja god samanhållning.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-02-25.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.