Distriktssköterska/sjuksköterska Brunnsgårdens vårdcentral i Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Primärvårdsförvaltningen består av tolv offentligt drivna vårdcentraler, två jourcentraler, 1177, ungdomsmottagning och sårcentrum. Förvaltningen har cirka 500 medarbetare och har verksamhet i länets samtliga kommuner.

Primärvården i Blekinge befinner sig i en kreativ och dynamisk förändringsprocess och söker nu en Distriktssköterska till Brunnsgårdens vårdcentral.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning.
 • Varaktighet: Tillsvidare
 • Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi är en vårdcentral med cirka 11 600 patienter i alla åldrar. Vi är cirka 40 medarbetare på vårdcentralen. Arbetsuppgifterna består i telefonrådgivning, mottagningsarbete, medicinska bedömningar, omläggningar och triageringar.
Vi söker dig som är distriktssköterska eller legitimerad sjuksköterska. Kompetens inom diabetes, astma/KOL eller någon annan specialistkompetens, är meriterande.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga, initiativförmåga och är stresstålig. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Upplysningar

 • Johanna Johansson
  Verksamhetschef
  0454-732692
  E-post: Johanna Johansson
 • Peter Stålhandske
  Avdelningschef
  0454-732693
  E-post: Peter Stålhandske
 • Margareta Palmqvist
  Distriktssköterska
  0454-733074

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-07.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.