Dietist till Blekingesjukhuset, tillsvidare, Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Välkommen till charmiga Karlshamn som ligger mitt i vackra Blekinge nära till natur och en underbar skärgård. Karlshamn är en handelsstad med torghandel, mysiga gågator och restauranger. Här finns ett aktivt teater- och musikliv.

Blekingesjukhuset i Karlshamn har sin tyngdpunkt på planerad öppenvård, t ex kirurgi, medicin, ortopedi. Dietistverksamheten är organiserad inom rehabiliteringskliniken. Dietisterna arbetar både på vårdavdelning, mottagningar och primärvård med bland annat fetmakirurgi, palliativ vård, neurologi, lungmedicin, gastroenterologi, njurmedicin, diabetes, onkologi, öron-näsa hals, cancerrehab, rehabiliteringsklinik och barnmottagning.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan!
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Behovet av dietister har uppmärksammats och vi har förstärkt bemanningen de senaste åren.

Karlshamn är ett litet trevlig sjukhus med nära samarbetsytor vilket gör det lätt att arbeta i team med annan vårdpersonal. Det finns ett etablerat nutritionsarbete på vårdavdelningarna innefattande screening, bedömning och åtgärd där dietisten har en självklar roll i teamen. På sjukhuset utförs fetma kirurgi och dietisten är en del av verksamheten. Dietisten har ett nära samarbete med diabetesteamet.

Du kommer till en trevlig dietistgrupp där du arbetar tillsammans med tre erfarna kollegor. Inom gruppen finns ett nära och dagligt samarbete. Vid frånvaro hjälper vi varandra inom arbetsgruppen.

Du kommer att ansvara för nutritionsbedömning och behandling av patienter på sjukhuset och från primärvården; du träffar patienter både inom sluten- och öppenvården. Tjänsten innebär arbete med enskilda patienter och patienter i grupp. Du kommer att träffa patienter från olika verksamhetsområden och diagnoser som kan förekomma på ett mindre sjukhus, men arbetsområdena är delvis riktade mot tex. gastroenterologi, diabetes och fetmakirurgi. Du har ansvar för utveckling inom dina ansvarsområden. Utbildning och konsultation till omvårdnadspersonal ingår i arbetsuppgifterna samt att utveckla teamarbetet med andra yrkesgrupper.

Kvalifikationer

Legitimerad dietist, gärna med erfarenhet av yrket. Du är självgående och flexibel med god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vid ditt engagemang samt viljan att fortsätta utveckla dietistverksamheten.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-04-22.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-15 12:50:18 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.