Ungdomsmottagningen i Blekinge söker Avdelningschef

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Ungdomsmottagningen i Blekinge är en länsövergripande verksamhet som vänder sig till ungdomar upp till 26 år. Arbetet är hälsofrämjande inom framför allt sexuell och reproduktiv samt psykisk hälsa men även generellt inom olika livsstilsområden.
På ungdomsmottagningar arbetar barnmorska, sjuksköterska, kurator och läkare. Samverkan med andra vårdgivare och kommunala verksamheter ingår också i arbetet. Ungdomsmottagningen i Blekinge är HBT-diplomerade och miljöcertifierad enligt ISO 14001.
Det finns ungdomsmottagning i samtliga 5 kommuner, i dagsläget arbetar 15 personer inom verksamheten.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas. Tillsvidareanställning i grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Chefskap i Landstinget Blekinge består dels av en arbetsgivarroll, dels av en ledarroll. Båda är lika viktiga, att i arbetsgivarrollen vara landstingets företrädare och att i ledarrollen stimulera, engagera och uppmuntra medarbetarna så att verksamheten utvecklas och förbättras. Som avdelningschef på ungdomsmottagningen i Blekinge svarar du under verksamhetschefen för verksamhetsutveckling, personal och ekonomi inom delegerat ansvar.

Vi söker dig med intresse och förmåga till ett aktivt och lyhört ledarskap. Du stimuleras av nya utmaningar och är intresserad av förändrings- och utvecklingsarbete inte minst inom kvalitetsområdet. Du har förmåga att entusiasmera dina medarbetare samt verka för en god arbetsmiljö. Du har lätt för att samverka både med dina medarbetare och med andra aktörer i din omgivning. Nätverksamverkan är mycket viktigt i del av arbetet.

Chefsuppdraget är ett tidsbegränsat förordnande med en grundanställning, som tillsvidare inom din profession.

Kvalifikationer

Akademisk vårdutbildning
Erfarenhet av likande arbete kan vara meriterande
Körkort erfordras
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper

Upplysningar

 • Agnes Lindeberg
  Verksamhetschef
  0734-47 14 30
 • Maria Mejerblad
  vårdförbundet

  E-post: Maria Mejerblad
 • Shannon McCarthy
  SSR
  0455-73 55 35
  E-post: Shannon McCarthy

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-08.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.