Sjukhuskemist till Laboratoriemedicin Blekinge

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Nu söker vi en Sjukhuskemist till Laboratoriemedicin i Blekinge med placering på Klinisk kemi Blekingesjukhuset i Karlskrona.

Laboratoriemedicin är lokaliserat i både Karlshamn och Karlskrona. Verksamheten omfattar transfusionsmedicin, klinisk kemi och patologi/cytologi fördelat på 5 avdelningar. Vi arbetar utifrån landstingets värdegrund där alla anställda genom sitt engagemang bidrar till ett gott samarbete vilket ger förutsättningar för en god kvalité på utfört arbete. Goda arbetsförhållanden och god arbetsmiljö är viktiga för oss och vi arbetar för att skapa goda utvecklingsmöjligheter för vår personal. Vi följer den medicinska utvecklingen i syfte att ge våra kunder en god service av hög kvalité. På kliniken finns ca 120 anställda fördelade på en mängd olika yrken.
Verksamheten är ackrediterad.


Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Hos oss på Laboratoriemedicin får du möjligheten att arbeta i en avancerad, teknisk och mycket lärorik miljö över hela länet.
Som Sjukhuskemist arbetar du med metoder och metodutveckling, kvalitetssystem, kontrollhantering, upphandling, införande/utvärdering av nya metoder, kemikaliehantering, olika problemlösningsärenden samt mål och måluppfyllelse
Vi står idag inför stora utmaningar där en stor del av vår tekniska utrustning ska bytas ut. Vi behöver dig som gärna antar utmaningen och blir en av oss.


Kvalifikationer

Du har lämplig högskoleutbildning inom kemi, biokemi, biomedicin eller motsvarande. Tidigare erfarenhet av arbete på sjukhuslaboratorium är meriterande.
Erfarenhet av olika former av kromatografi är önskvärt.
Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Du har en förmåga att förmedla information och ser det som en självklarhet att man stöttar och hjälper varandra vid behov. Du har också en hög grad av servicekänsla som ger våra kunder en god service.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Catarina Söderholm
  Avdelningschef Klinisk kemi och transfusionsmedicin Karlskrona
  0455-73 45 66
 • Maria Nilsson
  Kemist
  0455-73 45 89
 • Carina Rosén
  Naturvetarna
  0455-73 45 70

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-09-30.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.