Tandläkare Folktandvården Asarum

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Vår värdegrund utgår från en humanistisk människosyn där vi värnar om och respekterar alla människors lika värde. Värdegrunden vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Folktandvården i Blekinge är en delverksamhet inom Landstinget Blekinge. Verksamheten finns i hela länet och allmäntandvård bedrivs på 11 kliniker. Folktandvården har specialistverksamhet med åtta olika specialistområden och orofacial medicin i Karlskrona och Karlshamn.

Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar.

Folktandvården ligger mitt i Asarum, som är en villaort ca 3 km norr om Karlshamn. Vi har ett trevligt och relativit friskt patientklientel av vuxna, barn och äldre. Kliniken bedriver allmäntandvård och består, som fullbemannad, av 4 tandläkare, 3 tandhygienister och 11 tandsköterskor och övrig personal.
Folktandvården Asarum bygger ny klinik. som beräknas vara klar våren 2018.
Var med och starta upp vår nya klinik.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom tandläkarens kompetensområde på en allmäntandvård med såväl barn- som vuxenpatienter. Vi bedriver ett delegerande arbetssätt på kliniken.

Kvalifikationer

Vi söker dig som
- är legitimerad tandläkare
- är positiv och öppen och har lätt att samarbeta
- kan ta eget ansvar och egna initiativ
- vill utveckla dig inom ditt yrke
- har erfarenhet av svensk tandvård och kan fungera som mentor åt yngre kollegor.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder dig
- ett glatt och kamratligt arbetsgäng
- gott patientunderlag
- bra utvecklingsmöjligheter
- modernt utrustade behandlingsrum och datasystem
- den ”lilla klinikens” korta kommunikationsvägar
- möjlighet att påverka utformningen av klinikens nya lokaler
- introduktionsprogram för nyanställda, handledning, nätverksträffar och möjlighet till auskultationer på specialistavdelningarna

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-16.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.