Läkare till läkarbil i Primärvården Blekinge

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönsättning tillämpas.
 • Varaktighet: Tillsvidare
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i en mobil enhet med flera läkare, där hela Blekinge är upptagningsområde.
Arbetet inriktar sig först och främst på äldre och multisjuka där man samarbetar med kommunernas hemsjukvård. Målet med verksamheten är patienten ska kunna få den vård den behöver i hemmet samt minska antalet sjukhusbesök och ambulanstransporter. Önskar du kombinera Läkarbilsarbetet med mottagningsarbete på vårdcentral så är det fullt möjligt. Tjänstgörningsgraden bestämmer du själv. Någon form av beredskap kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad specialistläkare inom allmänmedicin eller annan specialitet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Anna Svensson
  Verksamhetschef

  E-post: Anna Svensson
 • Kalle Gustafsson
  Avd.chef / Samordnare Läkarbilen

  0734-471464
 • Rasmus Stjernqvist
  Läkare, Läkarbilen

  0734-471492
 • Christer Olofsson
  Läkarförbundet
  0455-731400

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-31.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.