Undersköterska till Postoperativa avdelningen i Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Postoperativa avdelningen i Karlshamn är en del av Blekingesjukhusets Anestesiklinik som även omfattar intensivvård i Karlskrona, operations- och sterilverksamhet samt vårdadministration som finns såväl i Karlshamn som i Karlskrona. Vi är ca 260 medarbetare på kliniken och vi ser fram emot att få dig som ny kollega som vill arbeta med oss utifrån vår värdegrund - engagemang, samarbete och kvalitet.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som undersköterska arbetar du med vanligt förekommande arbetsuppgifter på Postoperativa avdelningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska med utbildning inom akutsjukvård. Har du erfarenhet av arbete inom postoperativ vård är det meriterande. Du har ett flexibelt arbetssätt, är stresstålig och van vid att ha många bollar i luften samtidigt som du kan ställa om och genomföra arbetet efter ändrade förutsättningar.
Vi arbetar i team vilket innebär att du måste ha lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du inte är rädd för att fatta egna beslut. Med tanke på arbetsuppgifterna på post-op är det viktigt att du har en god fysik.
Du erbjuds individuellt anpassad introduktion, möjlighet till utveckling och du uppmuntras till delaktighet på arbetsplatsen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Britt-Marie "Mia" Ericsson
  Avdelningschef
  0454-73 20 44
 • Maria Thisell
  Kommunal
  0454-73 20 72

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-02-18.

Tack för att du ansöker via länken i denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.