Arbetsterapeut till Habiliteringen i Karlshamn

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Habiliteringen vänder sig till personer med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar som utvecklingsstörning, rörelsehinder och med diagnos inom autismspektrumet.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och utvecklande arbete som arbetsterapeut i tvärprofessionellt team bestående av fysioterapeut, psykolog, kurator, specialpedagog, logoped, sjuksköterska, dietist och läkare, där du inom ramen för din anställning också har möjlighet att vara med i utvecklings- och förändringsarbete. Vi erbjuder dig dessutom stöd av erfarna kollegor, kontinuerliga yrkesträffar och teamhandledning. Habiliteringen arbetar med både barn, ungdomar och vuxna och finns representerad med en avdelning i Karlshamn och en i Karlskrona. Du kommer att arbeta i barnteamet på avdelningen i Karshamn.

För att trivas hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga då arbetet, förutom samarbetet i de tvärprofessionella teamen, även innehåller många kontaktytor utanför den egna verksamheten. Om du är en person som kan arbeta resultatinriktat, är tydlig och strukturerad, har en god pedagogisk förmåga och även har erfarenhet av habilitering är du förmodligen den vi söker.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Bedömning av aktivitets- och funktionsförmåga, insatser utifrån individuellt uppsatta mål, förskrivning av olika sorters hjälpmedel, handledning till nätverket och utfärdande av intyg till exempelvis bostadsanpassning och assistans.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet av habilitering är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort erfordras.

Upplysningar

 • Kerstin Inganäs Olofsson
  SACO
  0454-73 21 86
 • Ingegerd Carlsson
  Avdelningschef Habiliteringen Karlshamn
  0454-73 21 65
 • Therese Magnusson
  Verksamhetschef Habiliteringen
  0455-73 21 74

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-14.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.