Undersköterska till Thoraxcentrum, avd 47

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Thoraxcentrum ger Blekinges invånare tillgång till specialiserad och högspecialiserad hjärt-/och lungsjukvård samt också enligt avtal till Kronobergs invånare. Vi är en professionell kunskapsorganisation som kännetecknas av hög vårdkvalitet, utvecklingsvilja, engagemang, ansvar och delaktighet. Hjärtavdelningens specialitet är medicinsk kardiologi. Avdelningen består av 22 vårdplaster därav 6 hjärtintensivplatser (HIA) och 16 eftervårdsplatser (EVA).
Vi erbjuder schema efter tvättstugemodell, flextid, löneväxling, friskvårdsbidrag och fri tillgång till gym. Introduktion med erfarna kollegor som stöd.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Antal platser: 3

Arbetsuppgifter

På hjärtavdelningen vårdas patienter med diverse hjärtsjukdomar och arytmiövervakas. Här möter du patienter med hjärtsvikt, hjärtinfarkt, arytmier mm.
Tjänsten innebär att du kommer att vara placerad på eftervården, men det finns möjlighet för dig att utvecklas vidare i din yrkesprofession och få arbeta på HIA i framtiden.
Du har möjlighet att få utbildning i S-HLR.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du har ett flexibelt arbetssätt, är stresstålig och trivs med att ha många bollar i luften. Du har en förmåga att snabbt ställa om och genomföra arbetet när förutsättningarna ändras.
Vi arbetar i team, vilket innebär att du har lätt för att samarbeta med kollegor, samtidigt som du inte är rädd för att fatta egna beslut.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Anna Persson
  Avdelningschef avd 47
  0455-73 47 61
 • Marie Nilsson
  Kommunal
  0455-731000 via växeln
  E-post: Marie Nilsson

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-15.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.