Distriktsköterska/Sjuksköterska till Samaritens vårdcentral

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Samaritens vårdcentral i Karishamn är en av de landstingsägda vårdcentralerna som ingår i Hälsoval Blekinge. Vi har cirka 15 000 listade patienter och vi är cirka 60 medarbetare såsom allmänläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykiatrisjuksköterska, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeut, medicinsk sekreterare och receptionist.
Vårdcentralen är miljöcertifierad.

Samaritens vårdcentral är sedan den 1 augusti 2017 en utbildningsvårdcentral för blivande specialister i allmänmedicin.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning.
  • Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med oss på vårdcentralen arbeta med att lösa uppdraget som Hälsovalet gett oss. I detta ingår bland annat att göra medicinska bedömningar på vår mottagning för akuta obokade besök, att omhänder ta akut sjuk patienter såsom hjärtpatienter, akuta bukar, sårskador samt patienter med frakturmisstanke, telefonrådgivning samt övrigt mottagningsarbete. Egen mottagning inom astma/kol eller diabetes.
I tjänsten ingår arbete på jourcentral som är belägen på Samaritens vårdcentral under jourtid. Tjänstgöringen omfattar i nuläget en helg var 26 vecka.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktsköterska, alternativt legitimerad sjuksköterska. Utbildning och erfarenhet av astma/kol eller diabetes är meriterande.
Du har en positiv personlighet, ett starkt engagemang med patienten i fokus och en god samarbetsförmåga, du är en viktig del i helheten där vi tillsammans utvecklar ett väl fungerande team. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetsuppgifterna. lämplighet.

Upplysningar

  • Eva Borg Börjesson
    Avdelningschef
    0454-732740

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-07-22.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.