Landstingshälsan söker organisationskonsult/beteendevetare

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid / deltid
  • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.
  • Tillträde: Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Tillträde enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Landstingshälsan är ett team på 19 personer med nio olika professioner.
Vi arbetar med hälsofrämjande, förebyggande och efterhjälpande insatser inom arbetsmiljö och hälsa för att stödja Landstinget Blekinge att nå sina mål. Vårt arbete grundar sig på Landstinget Blekinges ledord engagemang, kvalité och samarbete. Våra mottagningar finns i Karlshamn och Karlskrona. Vi söker dig som tycker att det skulle vara intressant och spännande att arbeta på Landstingshälsan. Ditt arbetsfält kommer vara hela Landstinget Blekinges organisation med utgångspunkt Karlskrona.

Kvalifikationer

Vi söker dig:
• som har högskole/universitetsutbildning inom det beteendevetenskapliga området. Gärna påbyggnadsutbildningar.
• Som är intresserad och vill arbeta med verksamhets- och organisationsutveckling.
• Som har kompetens och intresse att handleda både individer och grupper.
• Som vill stödja chefer och ledningsgrupper med allt från coachning till utbildningar.
• Som kan arbeta med kris och konflikthantering.
• Som vill vara del av en aktiv funktionsgrupp med tre andra organisationskonsulter och även vara en aktiv del i teamet Landstingshälsan.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

  • Ann-Louise Ottosson
    Avdelningschef
    0455-73 66 02

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-08.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-15 12:50:18 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.