Undersköterskor till avdelning 55, Thoraxcentrum

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Thoraxcentrum ger Blekinges invånare tillgång till specialiserad och högspecialiserad hjärt-/och lungsjukvård samt också enligt avtal till Kronobergs invånare. Vi är en professionell kunskapsorganisation som kännetecknas av hög vårdkvalitet, utvecklingsvilja, engagemang, ansvar och delaktighet. På avd 55 vårdas hjärt-och lungpatienter före och efter planerad undersökningar och behandlingar som kranskärlsröntgen, ballongvidgning av kranskärl, pacemakerinläggning, ablationer och Tavi( kateterburen aortaklaffimplantion) samt vid hjärta- och lungoperationer. Vi erbjuder, internutbildning, flextid, friskvårdsbidrag och fri tillgång till gym. Introduktion sker med erfarna kollegor som stöd och anpassas efter behov.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.
 • Antal platser: 3

Arbetsuppgifter

Som undersköterska arbetar du patientnära i team tillsammans med sjuksköterska.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du har ett flexibelt arbetssätt, är stresstålig och trivs med att ha många bollar i luften. Du har en förmåga att snabbt ställa om och genomföra arbetet när förutsättningarna ändras.
Vi arbetar i team, vilket innebär att du har lätt för att samarbeta med kollegor, samtidigt som du inte är rädd för att fatta egna beslut.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Inger Almroth
  Avdelningschef avd 55
  0455-73 51 01
 • Anita Månsson
  Undersköterska
  0455-73 51 02

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-15.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.