Kompetensutvecklingsstrateg till Personalenheten

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Arbetet med att främja hälsa och ge vård till Blekinges invånare leds av landstingsdirektören. Till sin närmaste hjälp har landstingsdirektören en stab som på ett övergripande plan leder, stödjer, utvecklar och följer upp landstingets verksamhet. Staben ger också stöd till landstingets politiska ledning.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Landstinget Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
 • Tillträde: Tillträde snarast, enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Landstingets ledarskap och medarbetarskap är en avgörande faktor för att nå uppsatta mål och förverkliga landstingets utvecklingsstrategi för framtidens hälso- och sjukvård. I arbetet som kompetensutvecklingsstrateg översätter du våra strategier, policys och planer till konkreta kompetensutvecklingsaktiviteter som bryggar gapet mellan nuläge och önskat läge. Du arbetar på landstingsövergripande nivå med att utveckla och säkerställa genomförandet av lärande aktiviteter och utvecklingsprogram, och har även ansvar för våra redan pågående initiativ. Du inför nya lärandeformer och stöttar med metodstöd för kunskapsöverföring i organisationen. Genom ett nära samarbete inom personalenheten och med landstingets förvaltningar säkerställer du att våra utvecklingsinsatser stärker vårt sammantagna kompetensförsörjningsarbete. En viktig samarbetspartner kommer att vara vår interna företagshälsovård Landstingshälsan, där landstingets organisationskonsulter är placerade.

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för att utveckla människor! Du har högskoleexamen inom lärandeutveckling, ledarskap, pedagogik och organisation eller annat som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Vi ser att du har erfarenhet av ledarskapsutveckling och kunskap i att arbeta med former för lärande och utbildning.

För att lyckas med uppdragen ser vi att du har en mycket god förmåga att skapa och bibehålla goda relationer och gå från teori till praktik. Du måste också kunna driva olika initiativ och utvärdera effekterna av genomförandet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Jonas Kullberg
  Personaldirektör

  0734-471042
  E-post: Jonas Kullberg
 • Ingla Blåder
  Vision
  0455-73 62 28

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-15.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.