Leg. sjuksköterskor till akutavdelningen i Karlshamn

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Akutkliniken är en drivande/ledande del av utvecklingen mot en ny, modern sjukvård med flera nya verksamheter. Akutkliniken bedriver verksamhet i både Karlskrona och Karlshamn.

Vi söker ytterligare sjuksköterskor till Akutavdelningen i Karlshamn, Vi har en dygnet-runt-verksamhet som består av en bedömningsdel/mottagningsdel dit patienter kommer via ambulans, bedömningsbil eller med remiss från mottagning eller vårdcentral. Utöver detta har vi 6 vårdplatser där patienter kan läggas in för observation/övervakning kortare tid.
Framöver kommer vi utveckla avdelningen vidare för att även kunna ta hand om patienter som kräver andningsunderstöd.

Vårt mål är att arbeta för Landstinget Blekinges värdegrund engagemang – kvalité – samarbete.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Landstinget Blekinge tillämpar individuell lönesättning
 • Tillträde: Enligt överenskommelse. Intervjuer hålls löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum
 • Antal platser: 4

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett utvecklande och omväxlande arbete med goda möjligheter till kompetensutveckling.

Som sjuksköterska på Akutavdelningen får du ett varierat och stimulerande arbete. Hos oss kommer du arbeta med mycket växlande arbetsuppgifter eftersom vi har både en mottagningsdel och en övervakningsdel med vårdplatser.

Arbetet innebär en rotationstjänst med viss möjlighet till individuellt schema samt tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska helst med erfarenhet från akutsjukvård specifikt inom med/thx och infektion.
Du behöver vara trygg i din yrkesroll. Arbetets karaktär kräver ett flexibelt förhållningssätt och en förmåga att fatta snabba beslut ibland under press. Du ser vad som behöver göras och agerar därefter med patientens bästa i fokus. Vi ser gärna att du är intresserad av förändringsarbete och att du som person har ett lösningsorienterat synsätt. Det krävs att du är stresstålig och har förmåga att strukturera och prioritera mellan arbetsuppgifter. Du behöver ha en teamkänsla och vara en relationsbyggare. Ett gott bemötande till patienter, anhöriga och kolleger ser du som en självklarhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Eva Åsheden
  Avdelningschef
  0454-732093
 • Camilla Sandgren
  Fackl repr Vårdförbundet
  0454-732350
 • Annica Olsson
  Fackl repr Vårdförbundet
  0454-732111

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-30.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-15 12:50:18 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.