Tandläkare/Orofacial medicin Folktandvården Blekinge

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Folktandvården Blekinges vision är ”Frisk mun för alla”. Vi är en delverksamhet inom Landstinget Blekinge och har cirka 300 medarbetare. Vi finns i hela länet och erbjuder allmäntandvård på 11 kliniker samt specialisttandvård och orofacial medicin i Karlskrona och Karlshamn. Vi bedriver barn- och ungdomstandvård, vuxentandvård samt verksamhet inom ramen för Folktandvårdens befolkningsansvar och folkhälsoansvar. Vår verksamhet är bred, innefattar många olika kompetenser och vi finns i alla kommuner i Blekinge. Vi bedriver även forsknings- och utvecklingsarbete och kommer under de närmaste åren att genomföra en rad åtgärder för att ytterligare stimulera dessa områden och siktar på att bli Sveriges bästa specialisttandvård. Vi erbjuder trevliga och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling, ett framsynt ledarskap och gemenskap. En stor del av länets barn, ungdomar och vuxna väljer att få sin tandvård hos oss!

Avdelningen för orofacial medicin finns på Blekinge sjukhuset i Karlskrona och Karlshamn. Blekinge sjukhuset i Karlskrona är beläget strax utanför stadskärnan med utsikt över de vackra omgivningarna. På ett av våningsplanen ligger större delen av specialistkompetensen i Blekinge samlad.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: VI tillämpar individuell lönesättning
  • Tillträde: Vi kommer att behandla inkomna ansökningar löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Orofacial medicin/sjukhustandvård är en länsövergripande verksamhet bestående av två avdelningar. Verksamheten har ett brett vårdpanorama, vilket exempelvis innebär narkostandvård, omhändertagande av medicinska riskpatienter, fokalutredningar, onkologipatienter, geriatriskt klientel, apnébehandlingar och behandling av tandvårdsrädda patienter. Vi har ett brett kontaktnät gentemot allmäntandvård, sjukvård samt övriga intressenter och utgör remissinstans för dessa. Detta innebär även konsultations- och rådgivningsverksamhet till övriga verksamheter inom folktandvård, privattandvård, sjukvård och brukarorganisationer. I tjänstgöringen kan även mobil tandvård ingå – med förslagsvis 4 dagar klinisk verksamhet och ev. 1 dag/vecka mobil tandvård

Kvalifikationer

För att vara behörig sökande ska du ha tandläkarexamen samt minst två års dokumenterad erfarenhet inom allmäntandvård. Vi vill att du har ett stort intresse för ämnesområdet och vi ser det som meriterande om du också kan visa dokumenterad erfarenhet av området. Du ska ha lätt för att samarbeta, vara empatisk, utvecklingsinriktad och öppen för kontakter med nya människor. Då du ska kommunicera med patienter, närstående, kollegor och i vissa fall myndigheter är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper i såväl tal som skrift. Körkort är ett krav då vår verksamhet finns på två orter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-07-31.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.