Fysioterapeut/rehabassistent till Geriatrisk avd 36

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: enl ök Eventuellt möjlighet till förlängning
 • Tidsbegränsat till: 2017-08-31
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Avdelningen har 20 vårdplatser, 12 med inriktning på ortopedi, framför allt höftfrakturer, och 8 med medicinsk inriktning.

Med hög kompetens, moderna hjälpmedel och evidensbaserade metoder formar vi tillsammans en god vård och omvårdnad för denna patientkategori. Utgångspunkten är att utifrån ett helhetsperspektiv se till hela patientens hälsotillstånd och livssituation på ett nytänkande sätt och med nya arbetsmetoder. På avdelningen arbetar vi nära patienten och i team där alla yrkeskategorier ingår för att tillsammans arbeta för patientens bästa.

I september månad 2015 införde vi ett nytt arbetssätt så kallat PULS. Detta efter ett gediget arbete med avdelningens alla anställda utifrån ett patientsäkerhetsperspektiv och arbetsmiljöperspektiv. Vi har genom detta arbetssätt bland annat minskat rond/ mötestider och ökat den faktiska patientnära tiden på avdelningen. Avdelningen arbetar hela tiden med att utveckla vården och de processer vi och våra patienter verkar i.

På avdelningen arbetar geriatriker, sjuksköterskor, undersköterskor, två arbetsterapeuter och två fysioterapeuter tillsammans i team med patienten i centrum. Som fysioterapeut på vår avdelning bidrar du med din yrkesspecifika kompetens i arbetet att rehabilitera våra mest sköra äldre. Du kommer även ansvara för viss hjälpmedelsförskrivning, deltagande i vårdplaneringar och nära kommunikation med kommunens och primärvårdens fysioterapeuter inför patienternas hemgång.

Vi anpassar introduktionen efter din kunskap och erfarenhet.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut/ sjukgymnast och har ett genuint intresse för arbete med de mest sköra äldre och deras livssituation. Alternativt student som sommaren 2017 går ut termin 4 på fysioterapeututbildningen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att personen vi söker har förmåga att främja god teamsamverkan.

Intervjuer sker fortlöpande under annonseringstiden

Upplysningar

 • Charlotta Nyström
  Avdelningschef
  0455-73 56 32
  E-post: Charlotta Nyström
 • Emelie Olsson
  Sjukgymnast

  0701-30 74 33

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-03-30.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.