Kurator Öron- näs- hals-kliniken

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Du ska ansvara för det psykosociala behandlingsarbetet inom hörselvården och övriga öron-, näs- och halskliniken. Som kurator på hörselvården ingår du i team. Insatserna inom hörselvården riktar sig till hörselskadade och döva barn och vuxna och deras familjer samt personer med tinnitus.
Arbetet omfattar information, rådgivning, kris- och behandlingssamtal för patienter och anhöriga. Du deltar i, och leder samtalsgrupper och rehabiliteringsgrupper, samt deltar i konferenser som rör våra patienter.
Arbetet på övriga öron-, näs- och halskliniken består i huvudsak av kontakt med patienter med cancersjukdom.
Placering: Hörselvården, öron-, näs- och halskliniken, Karlskrona/Karlshamn

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen. Grundläggande psykoterapiutbildning är meriterande samt erfarenhet av arbete inom hörselvården och med personer som drabbats av tinnitus.
Tjänsten är länsövergripande och körkort är ett krav.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Ulrica Karlsson
  Avdelningschef
  0455-73 52 38
 • Nina Lindberg
  repr SSR
  0455-73 51 74

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-14.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.