Leg. psykolog till Vuxenpsykiatrin, mottagningen Karlshamn

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

I psykiatri- och habiliteringsförvaltningen står lagarbete och patientens behov i centrum. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Vi använder psykodynamiska, kognitiva och beteendevetenskapliga tekniker i det kliniska arbetet. Vår utgångspunkt är att arbeta med patienten i sitt sociala sammanhang och vi bedriver ett aktivt familjearbete.

Vuxenpsykiatrin väst består av mottagningar i Karlshamn och Sölvesborg samt en gemensam mellanvård och en slutenvårdsavdelning.

Tjänsten är placerad på Vuxenpsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Karlshamn. Vi har nyligen flyttat in i nya ljusa lokaler som ligger på sjukhusområdet i Karlshamn.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Psykoterapeutiskt behandlingsarbete, neuropsykologiskt utredningsarbete, psykiatriska bedömningar och diagnostik samt utvecklingsarbete.

Som psykolog hos oss kommer du, förutom ett spännande och utvecklande arbete, också att erbjudas goda möjligheter till vidareutbildning, specifika yrkesträffar och kontinuerlig handledning.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog. På våra mottagningar arbetar vi i team och en förutsättning för att du ska trivas hos oss är att du tycker om att samverka, både med kollegor samt med aktörer utanför den egna verksamheten.
Intresse för och erfarenhet av neuropsykologiskt utredningsarbete är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Camilla Karlsson
  Avdelningschef mottagningen Karlshamn
  0734-47 17 00
 • Dzana Bico
  Psykolog mottagningen Karlshamn
  0454-73 28 54

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-04-23.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.