Leg. Psykolog till Vuxenpsykiatrin Ronneby

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Psykiatrin är en specialistverksamhet som erbjuder kvalificerad utredning, diagnostik, omvårdnad och behandling. Arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Vi erbjuder ett brett behandlingsutbud som utförs av välutbildad personal. Habiliteringen ger insatser till funktionshindrade, vilket bidrar till delaktighet i samhället och en god livskvalitet. Psykiatrin har verksamhet i samtliga kommuner.

Vi saknar idag en psykolog i vår psykologgrupp och skulle gärna vilja att du kommer till oss i Blekinge som vår nya kollega. Du kommer att jobba tillsammans med oss på vuxenpsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Ronneby.
Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll och kan tänka dig en specialistutbildning parallellt med ditt arbete hos oss. Vi har som mål att förtydliga psykologens roll på mottagningen och ser gärna att du är med i denna process.

Vi försöker skapa en modern specialistpsykiatrisk vård där teamarbete och patientens behov står i centrum. Vi erbjuder dig kontinuerlig handledning, regelbundna professionsträffar och god möjlighet till vidareutbildning.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av psykoterapi, fokuserad krisbehandling, bedömning, utredningsarbete, diagnostik och motivationsarbete. Du förväntas bli en viktig medlem i teamet och i mottagningens utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Roger Palmqvist
  Avdelningschef mott/mellanv Ronneby
  0455-73 16 87
  E-post: Roger Palmqvist
 • Lena Pålsson
  Leg. Psykolog
  0457 - 73 16 44
 • Camilla Rangvin
  Psykolog
  0457-73 16 24

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-11.

Urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.