Skötare till Vuxenpsykiatrin öst, avdelning 28

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vuxenpsykiatrin i östra Blekinge verkar för kommunerna Ronneby och Karlskrona med ett upptagningsområde med cirka 90 000 invånare. Avdelning 28 är en psykiatrisk allvårdsavdelning med 14 vårdplatser som ansvarar för den specialiserade psykiatriska heldygnsvården för den vuxna befolkningen i upptagningsområdet.

Landstinghet Blekinge befinner sig just nu i ett stort arbete där vi utvecklar och implementerar personcentrerad vård, där arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Tillsammans med vårdens utveckling för ett personcentrerat förhållningssätt är vi också mitt i ett stort arbete med att skapa framtidens vårdinformationsstöd tillsammans med flera andra landsting.


Psykiatrin är en specialistverksamhet som erbjuder kvalificerad utredning, diagnostik, omvårdnad och behandling. Arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Vi erbjuder ett brett behandlingsutbud som utförs av välutbildad personal. Habiliteringen ger insatser till funktionshindrade, vilket bidrar till delaktighet i samhället och en god livskvalitet. Psykiatrin har verksamhet i samtliga kommuner och habiliteringen finns i Karlskrona och Karlshamn.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har intresse av ett stimulerande och omväxlande arbete inom specialistpsykiatrin.
Du erbjuds ett spännande och meningsfullt arbete där din insats är betydelsefull och du har goda möjligheter att utvecklas inom din profession som skötare. Hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga då arbetet, förutom samarbete i multiprofessionella team och vårdlag, även innehåller många kontaktytor inom och utanför den egna verksamheten. I dina arbetsuppgifter som skötare ingår att, med den psykiatriska omvårdnaden som grund planera, genomföra, och utvärdera vårdprocesserna tillsammans med patienten, ditt vårdlag och hela teamet för avdelningen.

Vi ser utbildning och handledning som en förutsättning för att kunna bedriva specialiserad vård med hög kvalité och har därför en generös inställning till fortbildning. På Avdelning 28 befinner vi oss också i en process med stort engagemang i utvecklingen av vården och vår vårdmiljö och i det ser vi fram emot att få ta del av dina erfarenheter, idéer och kunskaper.

Kvalifikationer

Skötarutbildning 80 poäng YH i psykiatri eller annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Önskvärt med erfarenhet av liknande arbete.
Vi kommer att ta stor hänsyn till personliga egenskaper, där du som lockas av det personcentrerade förhållningssättet och har en stark tilltro till teamarbetets betydelse för en välfungerande vård och arbetsmiljö, har en plats hos oss. Vår värdegrund på avdelningen utgår från landstingets värdegrund och en hög grad av omtanke.

Upplysningar

 • Fredrik Wallin
  Avdelningschef
  0455-73 59 01
 • Anita Svensson
  Kommunal
  0455-73 59 00

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-02-18.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.