Sjukgymnast/fysioterapeut Rehabkliniken Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Rehabiliteringsklinikens verksamhet är lokaliserad till både Karlskrona och Karlshamn med både öppen- och slutenvård på båda orter. Den aktuella tjänsten är placerad i Karlshamn.

Sjukgymnastikavdelningen i Karlshamn har 23 medarbetare. Verksamheten omfattar såväl slutenvård som öppenvård samt bassängträning. Vi tillgodoser samtliga behov av sjukgymnast på sjukhusets avdelningar. Det finns möjlighet att utöva egen träning utanför arbetstid i Landstingshälsans regi. Deras lokaler ligger i anslutning till sjukhuset.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas
 • Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi förstärker och förbättrar vår interna organisation och söker därför en nyfiken fysioterapeut/sjukgymnast som vill vara med på resan. Helst ser vi att du har erfarenhet från ditt yrke som fysioterapeut/sjukgymnast. Du kommer att arbeta inom olika områden med både sluten- och öppenvård, t ex medicin och rehabilitering.

Vi arbetar personcentrerat med patientens mål i fokus – motiverar, vägleder och hjälper patienten till ökad livskvalitet. Vi jobbar för att skapa en trygg och rolig arbetsmiljö, både för patienterna och för varandra.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.
Stor hänsyn tas till god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har B-körkort.

Upplysningar

 • Ia Lindqvist
  Avdelningschef
  0454-73 20 61
 • Elin Salomonsson
  Sjukgymnast
  0454-73 25 29

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-24.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.