Sjukgymnaster/fysioterapeuter till Habiliteringen Karlshamn

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Habiliteringen erbjuder insatser till personer med medfödda eller tidigt förvärvade funktionshinder som utvecklingsstörning och rörelsehinder samt till personer med diagnos inom autismspektrat. Habiliteringen vänder sig till barn och ungdomar samt vuxna med funktionsnedsättningar. Verksamheten är uppdelade i barnteam och vuxenteam. Habiliteringen finns representerad med en avdelning i Karlshamn och en i Karlskrona. Du kommer arbeta i vårt barnteam i Karlshamn.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete som sjukgymnast/fysioterapeut i tvärprofessionella team, där du inom ramen för din anställning också har möjlighet att vara med i utvecklings- och förändringsarbete. Vi erbjuder dig dessutom kontinuerlig handledning och regelbundna yrkesträffar.

För att trivas hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga då arbetet, förutom samarbetet i det tvärprofessionella teamet, även innehåller många kontaktytor utanför den egna verksamheten. Om du är en person som kan arbeta patientfokuserat med ökad delatighet för patienten, är tydlig och strukturerad, har en god pedagogisk förmåga och även har erfarenhet av habilitering är du förmodligen den vi söker!

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde efter överenskommelse. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.
 • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Utrednings-och behandlingsarbete, bedömningar, rådgivning, stödinsatser, utprovning och uppföljning av vissa hjälpmedel.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Erfarenhet av habilitering är meriterande. Gärna fördjupad kunskap kring verksamhetens diagnosgrupper.
Körkort är ett krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Upplysningar

 • Anette Brantmark
  Fysioterapeuterna
  0455-73 43 90
 • Ingegerd Carlsson
  Avdelningschef Habiliteringen Karlshamn
  0454-73 21 65

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-20.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.