Tekniker med inriktning ventilation till Driftavdelningen i Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Landstingsservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Landstinget Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i affärsområden med ansvar för fastigheter, IT, upphandling, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Affärsområde Teknik har cirka 100 anställda och består av 6 avdelningar:
• Driftavdelningen Karlskrona
• Underhållsavdelningen Karlskrona
• Drift- och underhållsavdelning Karlshamn
• IT-service
• IT infrastruktur
• Telefoni

Landstinget Blekinge disponerar ca 290.000 kvm lokaler, där drift-och underhållsavdelningarna i Karlskrona ansvarar för drift och underhåll av fastigheterna i den östra delen av länet.
Vi söker nu en tekniker till driftavdelningen i Karlskrona där vi idag är omkring tjugo medarbetare.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning. Ange därför löneanspråk i din ansökan.
 • Tillträde: Enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som tekniker med inriktning mot ventilation arbetar du med felsökning, underhåll, rengöring och reparation av ventilationssystem. Inom ditt ansvarsområde är du delaktig i framtagande av rutiner för förebyggande underhåll. En stor del av uppdraget innebär energi och driftoptimering.

Är du rätt person erbjuder vi dig ett spännande och omväxlande arbete med hög tekniknivå.

Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. För att vara aktuell för tjänsten ska du även ha erfarenhet inom styr- och reglerteknik, OVK-behörighet är meriterande.

Du har mycket god samarbetsförmåga, är kreativ och lyhörd och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetsuppgifterna kräver noggrannhet och ett målinriktat arbetssätt. Du är välinformerad och intresserad av utvecklingen inom arbetsområdet och har förmåga att planera ditt arbete både på lång och kort sikt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samtidigt som vi värdesätter yrkeserfarenhet och kunskaper inom arbetsområdet.

B-körkort krävs.

Upplysningar

 • Johan Dessing
  Avdelningschef, Driftavdelningen Karlskrona
  0455-736130
 • Darek Olsson
  Avdelningschef, Underhållsavdelningen Karlskrona
  0455-736152
 • Bengt Lindberg
  Vision
  0455-736140
 • Yngve Augustinsson
  Kommunal
  0455-736177

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-04-09.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.