Psykologer till första linjen-mottagningen för barn och unga i Kallinge

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Inom primärvården i Blekinge finns sedan 2014 en verksamhet som riktar sig mot psykisk ohälsa hos barn och unga i Blekinge, nationellt ofta kallad ”Första linjen”. Denna är geografiskt placerad på Kallinge vårdcentral, men med filialmottagning på andra vårdcentraler i Blekinge. För närvarande är vi två psykologer i verksamheten, men planer finns på att verksamheten ska bli större så att vi kan möta hela länets behov. Vi samarbetar vid behov både med primärvårdens läkare och sjuksköterskor, BUP, skolorna och Socialtjänsten.

Vi är måna om att ha en verksamhet som är flexibel och anpassad för att sätta barnet/ungdomen och familjens behov i fokus. Vi försöker vara pragmatiska i vårt arbetssätt, men har mycket nytta av kunskaper i KBT, lösningsfokuserat och/eller psykopedagogiskt arbetssätt, familjeterapi samt utvecklingspsykologi. Vi har regelbunden handledning i vårt arbete. En stor styrka är den lilla verksamhetens lätthet att fatta beslut och få saker gjorda.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning.
 • Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Du får inom ramen för primärvårdens uppdrag arbeta med psykologiska uppgifter såsom behandling och rådgivning gentemot barn, ungdomar och deras familjer. Du får även delta i olika samverkansformer med ovan nämnda andra inrättningar och även ge konsultation till dessa.

En del utåtriktad förebyggande verksamhet i form av föreläsningar gentemot föräldrar i länet kan vara aktuellt.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog. Leg psykoterapeut och/eller erfarenhet av psykoterapeutiskt eller stödjande arbete med barn, unga och deras familjer är meriterande. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet för arbetsuppgifterna.

Körkort erfordras eftersom du kommer att arbeta på flera orter i länet.

Upplysningar

 • Anna Svensson
  Verksamhetschef

  E-post: Anna Svensson
 • Helena Jardbrink
  Avdelningschef
  0457-731743
 • Jens Boäng
  Psykolog
  0457-731774
 • Carina Svensson
  Psykolog
  0457-731767
 • Du når våra fackliga representanter via vår växel

  0455-731000

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-04-02.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-15 12:50:18 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.