Sjuksköterska till medicinmottagningen Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse med löpande tillsättning.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en ny medarbetare i vårt team av sjuksköterskor med tjänstgöring framförallt på AK-mottagningen men till viss del även resterande del av medicinmottagningen.
På AK-mottagningen arbetar du på delegation med ordinationer av blodförtunnande mediciner, registrering av provsvar och behandlingar samt rådgivning till våra drygt 2000 anslutna patienter. Detta är framförallt ett administrativt arbete där du även har patientkontakt men i första hand via telefonrådgivning. Stor öppenhet finns i teamet där du alltid har en kollega att rådgöra med. Likaså har vi ett nära samarbete med läkare i de fall och i de arbetsuppgifter detta behövs. Vi har även många externa samarbetspartners tillexempel övriga specialistkliniker, vårdcentraler, kommunala sjuksköterskor med flera. Hos oss råder en öppenhet och en trevlig stämning där vi stöttar varandra och alla frågor är tillåtna.
Upplärningen på AK-mottagningen sker succesivt och i nära samarbete med dina kollegor. När tiden är mogen får du delegationer för att arbeta självständigt. För att hålla dig uppdaterad och i framkant kvalitetsmässigt erbjuds årligen deltagande på nätverksträffar för AK-sjuksköterskor i Södra Sjukvårdsregionen och därutöver utbildningsdagar.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet. Det är positivt om du har erfarenhet av mottagningsarbete, datasystemet System Cross samt dator- och telefonvana.
Vi söker dig som är serviceinriktad och tycker att ett gott bemötande är viktigt. Du bör även ha lätt för att organisera ditt arbete, vara noggrann och ansvarstagande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Lina Öhlin
  Avdelningschef
  0454-73 20 22
  E-post: Lina Öhlin
 • Christina Olsson
  Vårdförbundet
  0454-73 32 46

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-07-15.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.