Lungläkare, specialist i lungmedicin

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Landstinget Blekinge är ett av de mindre landstingen med korta beslutsvägar, ett gott sammarbetsklimat, påverkansmöjligheter och hög grad av delaktighet bland medarbetarna.
Medicinklinken är sjukhusets största klinik bestående av ett tiotal sektioner/medicinska specialiteter med verksamheter både i Karlshamn och Karlskrona. Lungsektionen är en av våra sektioner. Huvudsakliga placeringen för tjänsten är i Karlshamn.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker Dig som vill vara med i vårt team och tillsammans med oss fortsätta utveckla vår verksamhet.

Som specialistläkare i lungmedicin kommer Du självständigt sköta internmedicinsk vårdavdelning och dagvård med inriktning på lungsjukdomar. Du kommer även att arbeta på lungmottagning med såväl cancerpatienter som övriga lungmedicinska patienter. Du kommer också att ha tillgång till att arbeta med EBUS och möjlighet till lungthoraxkirurgi finns på sjukhuset

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad läkare med goda kunskaper i svenska språket och specialistkompetens i lungmedicin. Specialistkompetens även inom internmedicin är meriterande. Du ska ha goda kunskaper inom lungcancervård och behandling och erfarenhet av bronkoskopi är meriterande.

Som person har du lätt för att sammarbeta och tycker om att arbeta i team tillsammans med andra yrkesgrupper.

Upplysningar

 • Göran Åström
  Verksamhetschef
  0454-73 77 20
 • Malgorzata Zietara
  Sektionsansvarig läkare lungmedicin
  0455-73 46 89
  E-post: Malgorzata Zietara
 • Katharina Darlison
  Läkarchef Karlshamn
  0454-73231
  E-post: Katharina Darlison

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-30.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-12-13 12:58:12 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.