Palliativ specialistläkare/ST-läkare till Medicinkliniken Blekinge

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Välkommen till palliativmedicinska sektionen i Blekinge! I Landstinget Blekinge finns en palliativ enhet med verksamhet både i Karlskrona och i Karlshamn, organisatoriskt tillhörande medicinkliniken. Den palliativa sektionen har cirka 20 patienter inskrivna med tillhörande 5 vårdplatser på respektive ort. Verksamheten har ett uppdrag att utveckla ASIH, Avancerad Sjukvård i Hemmet. Vi söker nu två överläkare/specialister. Intresse finns även av att knyta ST-läkare till verksamheten.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse Löpande urval
 • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Som läkare på Palliativmedicinska sektionen kommer du att behandla komplicerade palliativa patienter i deras hem, i slutenvård och i öppenvård, samt bedöma patienter och ge råd till kollegor från andra sektioner. Du kommer att samarbeta i ett interdisciplinärt team bestående av sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, läkarsekreterare, kuratorer, sjukgymnast, dietist och präst där du leder och aktivt deltar i planering runt patientens dagliga vård. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra specialiteter och sektioner och du kommer att delta i multidisciplinär rond med onkolog och andra specialiteter.Då vi planerar att öppna ett ASIH ser vi fram emot att tillsammans med dig planera hur denna verksamhet ska utformas.

Vi ser fram emot att du förstärker teamet och arbetar för att främja evidensbaserad palliativmedicinsk kunskap inom landstinget.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens palliativmedicin. Med tanke på teamets sammansättning vore det önskvärt med specialistkometens inom anestesiologi, kirurgi eller geriatrik. Vi söker även dig som är intresserad av ST inom palliativmedicin

Kunskap i svenska språket motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten. Giltigt B-körkort är ett krav då vården i huvudsak sker i patientens hem.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Göran Åström
  Verksamhetschef
  0454-73 00 00 (Växel)
 • Titti Mattsson
  Läkare Palliativmedicin
  0454- 73 00 00 (Växel)

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-06.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.