Överläkare till vuxenpsykiatriska mottagningen i Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi söker dig som vill arbeta som psykiater i ett väl fungerande, kompetent team på mottagningen i Karlshamn. Teamet består av tre specialister, ST- och AT-läkare, psykologer, sjuksköterskor, skötare, kuratorer och sekreterare. Tillgång finns till arbetsterapeut och sjukgymnast. Mottagningen är belägen på sjukhusområdet i Karlshamn i nära anslutning till psykiatrins mellanvård, dagpsykiatri och heldygnsvård. I samma byggnad som mottagningen ligger vårt gemensamma Akut - och rådgivningsteam som är öppet måndag till fredag dagtid. På rådgivningsteamet arbetar psykiater och specialistsjuksköterskor.
Tjänsten som psykiater på mottagningen är kombinerat med tjänstgöring på Akut- och rådgivningsteamet två dagar per vecka. Vuxenpsykiatriskt arbete i Karlshamn bedrivs i samarbete med primärvård, socialtjänst, Försäkringskassa och Arbetsförmedlingen.

Psykiatrin i Blekinge arbetar utifrån ett helhetsperspektiv och personcentrerat förhållningssätt i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Förvaltningen ser utbildning och handledning som en förutsättning för att kunna bedriva specialiserad vård med hög kvalitet och har därför en generös inställning till fortbildning och handledning.
Vuxenpsykiatrin i västra Blekinge har ett upptagningsområde på 60.000 invånare fördelat på Karlshamn, Olofström och Sölvesborgs kommun.
Verksamhetsområdet har mottagningar och mellanvård i samtliga kommuner. Rehabiliteringsträdgård som komplement i öppenvårdsbehandling finns i Sölvesborg, som tar emot patienter från hela Vuxenpsykiatrin Väst.
Heldygnsvård för observations- och intensivvård samt beroendevård finns i Karlskrona.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Månadslön
 • Varaktighet: Tillsvidare
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Tillsammans med teamet bidrar du med din psykiatriska kompetens i bedömning, utredning och behandling. Mottagningens uppdrag är förlagt måndag till fredag. Vi ser gärna att du arbetar heltid men är flexibla för andra alternativ. Möjlighet till distansarbete i delar av arbetstiden finns. Du har möjlighet att medverka i utvecklingsarbete samt forskning. Kollegiala träffar med alla läkare i förvaltningen sker regelbundet.

Kvalifikationer

VI söker dig som är specialistläkare i psykiatri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt intresse av vårdutveckling. Du ska tycka om att arbeta i team och har förmåga att samverka med både kollegor samt aktörer utanför den egna verksamheten.

Upplysningar

 • Karin Magnusson
  Verksamhetschef Vuxenpsykiatrin västra Blekinge
  0454 - 73 12 27
  E-post: Karin Magnusson
 • Camilla Karlsson
  Avdelningschef mottagningen Karlshamn
  0454-73 28 22
  E-post: Camilla Karlsson
 • Kuno Morin
  Överläkare
  0454-732841
  E-post: Kuno Morin

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-12-31.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-12-13 12:58:12 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.