Överläkare/specialistläkare Kvinnokliniken

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Blekingesjukhuset består av två sjukhus belägna i de vackra skärgårdsstäderna Karlskrona och Karlshamn.
Kvinnokliniken i Karlskrona består av förlossningsavdelning, BB-Gyn avdelning gynekologimottagning och operation.
Och i Karlshamn finns gynekologimottagning och vi gör polikliniska gynekologiskaoperationer.
Vi bedriver även kvinnohälsovård i hela länet

Vi söker dig som har intresse av ett stimulerande och omväxlande arbete. Du erbjuds ett spännande och meningsfullt arbete där din insats är betydelsefull och du har goda möjligheter att utveckling inom ditt yrke som specialistläkare.
Hos oss på kvinnokliniken arbetar du i en dynamisk miljö nära till kompetenta kollegor för handledning, råd och stöd. Det är viktigt för oss med goda arbetsförhållanden och vi strävar efter att skapa en god arbetsmiljö med möjlighet till utveckling för våra anställda.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Efter överenskommelse
 • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Vi bedriver en bred verksamhet inom gynekologi, obstetrik och kvinnohälsovård. Vi bedriver även en avancerad gynekologisk onkologisk verksamhet innefattande avancerad tumörkirurgi. Goda utvecklingsmöjligheter finns inom gynekologi, obstetrik och kvinnohälsovård. Målet är att upprätthålla och förbättra vår goda kvalité.

Vi har en del pensionsavgångar framför oss de närmsta åren och för att möta dessa behöver vi nu rekrytera överläkare/specialistläkare.

Goda team- och utvecklingsmöjligheter finns inom urogynekologi och infertilitetsverksamhet. Förstärkning behövs även inom obstetriken.

Kvalifikationer

Specialistkompetens inom gynekologi/obstetrik.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Marianne Gertzell
  Verksamhetschef
  0455-734611
 • Annelie J:son Söderström
  Överläkare/ ställföreträdande verksamhetschef
  0455-734626
 • Lisa Karavida
  BLF
  0455-73 46 30

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-03.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.