Arbetsterapeut Ronneby Rehab och Lindens Rehabenheten

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Ronneby Rehabiliteringscenters lokaler ligger i de centrala delarna av Ronneby, i samma byggnad som Ronneby Vårdcentral och Rehabenheten Linden är belägen i Asarum utanför Karlshamn. Du kommer arbeta tillsammans med sjukgymnaster/ fysioterapeuter och samtalsterapeuter på rehabenheterna men även med andra professioner på vårdcentralerna.
Du har stor möjlighet att påverka din arbetssituation och kommer att kunna välja om du vill ha din placering i Ronneby eller Asarum, arbete på båda enheterna kommer att förekomma.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning.
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut i Primärvården är du ofta första instans för bedömningar av patienter. Du kommer att arbeta individuellt men även i tvärprofessionella team tillsammans med andra professioner.
Kontakten med patienterna kommer att ske både individuellt och i grupp och ske på mottagningen.
Du kommer att träffa handpatienter, vara behandlare i patientskolor, som artrosskola. Du träffar även patienter med behov av en bättre balans mellan olika aktiviteter i vardagen. Du träffar även patienter med behov av en bättre balans mellan olika aktiviteter i vardagen. För patienter med längre sjukskrivningar är du en viktig del i rehabiliteringen. Viss hjälpmedelsutprovning som kan göras på mottagningen förekommer.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad och legitimerad arbetsterapeut. Vi tar gärna emot nyexaminerade kollegor som vill arbeta i primärvården.
Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga, är flexibel och att du vill vara med och utveckla verksamheten.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetsuppgifterna.

Upplysningar

  • Marcus Bencker
    Avdelningschef
    0457-73 14 91

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-09-23.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.