Controller till Primärvårds- och Psykiatri- och habiliteringsförvaltning

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagning och sårcentrum. Målet för våra 500 medarbetare är att skapa en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Vår verksamhet finns över hela länet.

Psykiatrin och habiliteringen är en specialistverksamhet som har verksamhet i samtliga kommuner och har cirka 500 anställda.

Vi söker nu en controller till förvaltningsstaberna. Inom staberna finns funktionerna verksamhet, ekonomi, personal och administrativt stöd. Stabernas främsta uppdrag är att ge förvaltningschefen och politiska nämnden underlag för att kunna styra och leda verksamheten, stödja verksamhetens chefer samt ge goda förutsättningar att nå uppsatta mål. Funktionen ekonomi består av ekonomichef och controllers.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Landstinget Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som controller arbetar du med att utifrån ett aktivt och konsultativt arbetssätt stödja förvaltningens chefer i ekonomiska frågor. Arbetet innefattar traditionella arbetsuppgifter som budget-, uppföljnings- och bokslutsarbete, ekonomiska kalkyler och analys. Utöver detta kommer du även att arbeta nära funktionerna verksamhet och personal med funktionsövergripande analyser och statistik.

Kvalifikationer

Vi söker dig, som utifrån din roll som controller, tillsammans med övriga professioner vill bidra till att utveckla vården. Du ska genom ett professionellt och konsultativt förhållningssätt kunna bygga förtroendefulla relationer med förvaltningarnas chefer.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad, kommunikativ och relationsskapande. Du ska ha en god administrativ förmåga samt förmågan att snabbt kunna se och anpassa dig efter verksamhetens behov.

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom ekonomi. Gärna med inriktning mot offentlig förvaltning eller hälsoekonomi. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande och vi ser gärna att du har erfarenhet från offentlig verksamhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Eva Karlsson Pagels
  Ekonomichef
  0455-73 41 24
  0734-47 10 19
 • Charlotta Lunn
  Ekonomichef
  0455-73 42 07
  0734-47 16 19

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-30.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.