Distriktssköterska/sjuksköterska till Lyckeby vårdcentral BVC

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Lyckeby vårdcentral, som ligger utanför Karlskrona, är en av de landstingsägda vårdcentraler som ingår i Hälsoval Blekinge. Vi har ca 13 500 listade patienter och vi är ca 45 medarbetare såsom allmänläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, receptionist biomedicinsk analytiker samt medicinska sekreterare.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Varaktighet: Tillsvidare
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som BHV- sjuksköterska arbetar du enligt Barnhälsovårdens nationella riktlinjer. Du kommer att arbeta självständigt med områdesansvar, vilket bland annat innefattar hembesök, mottagningsbesök, teambesök med läkare, vaccinationer och föräldragrupper.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska och helst vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård med förskrivningsrätt. Du ska ha barnet och föräldrarna i fokus och en god samarbetsförmåga och vara flexibel. Tidigare arbete inom Barnhälsovård är meriterande. B-körkort krävs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Kerstin Lanér
  Avdelningschef
  0455-735522
 • Sanela Music
  Vårdförbundet
  0455-735505

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-24.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.