PTP-psykolog till Habiliteringen Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Landstinget Blekinges viktigaste uppgift är att erbjuda bästa möjliga hälso- och sjukvård till länets cirka 150 000 invånare.

Habiliteringen vänder sig till personer med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar som utvecklingsstörning, rörelsehinder och autismspektrumtillstånd.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete som PTP-psykolog, där du inom ramen för din anställning också har möjlighet att medverka i verksamhetens utveckling - och förändringsarbete. Vi erbjuder dig dessutom kontinuerlig handledning, regelbundna yrkesträffar och god möjlighet till kompetensutveckling. Habiliteringen finns representerad med en avdelning i Karlshamn och en i Karlskrona. Du kommer att arbeta på avdelningen i Karlskrona med inriktning mot barn och ungdomar upp till 18 år.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. 1 års tjänstgöring som PTP-psykolog
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som PTP-psykolog kommer du att utifrån en tjänstgöringsplan som du och din handledare utformar, arbeta med behandling, psykologiska utredningar, diagnostik och organisatoriskt arbete. Vidare finns utrymme för konsultation, utbildningar och gruppverksamhet. Det kommer också finnas möjlighet till auskultationer på andra arbetsplatser. Arbetet på habiliteringen innefattar samarbete i tvärprofessionella team, men även med olika kontaktytor utanför den egna verksamheten, så som föräldrar, myndigheter och skolpersonal.

Landstinget Blekinge erbjuder ett PTP-program som syftar att ge PTP-psykologerna kunskap om olika aspekter av psykologrollen och om olika arbetsuppgifter. PTP-psykologerna har avsatt tid en eftermiddag/vecka. Programmet består av föreläsningar, studiebesök och diskussioner där PTP-psykologerna även får möjlighet att utbyta erfarenheter med varandra.

Kvalifikationer

- Psykologexamen
- Körkort är ett krav

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Upplysningar

 • Linda Svensson
  Avdelninsgchef Habiliteringen, Karlskrona
  0455-73 43 92
 • Therese Magnusson
  Verksamhetschef Habiliteringen
  0455-73 21 74
 • Magnus Thern
  Studierektor PTP-program
  0455-73 59 28

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-28.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-15 12:50:18 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.