Leg. sjuksköterskor till Akutavdelningen Karlshamn

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Akutkliniken är en drivande/ledande del av utvecklingen mot en ny, modern sjukvård med flera nya verksamheter. Akutkliniken bedriver verksamhet i både Karlskrona och Karlshamn.

Akutavdelningen i Karlshamn ingår i akutkonceptet väst vilket innebär att vi bedriver akut, planerad och mobil verksamhet under samma tak och vår avdelning är inte lik någon annan.

Vi har en verksamhet som bedrivs dygnet runt som består av en bedömningsdel/mottagningsdel dit patienter kommer via ambulans, bedömningsbil eller med remiss från mottagning eller vårdcentral. Utöver detta har vi ett fåtal vårdplatser där patienter med övervakningsbehov kan läggas in för observation.
Vi har även en planerad verksamhet med elkonverteringar och ett mobilt team.
Med tanke på mobila teamets verksamhet får patienten en valmöjlighet att välja att behandlas på sjukhuset eller att få komma hem tidigare och fortsätta sin behandling i hemmet. Detta innebär att vi kan arbeta mer personcentrerat och utgå från patientens bästa i varje situation.

Vår värdegrund Engagemang – Samarbete och Kvalité är vår ledstjärna i alla sammanhang. Vårt mål är att arbeta personcentrerat och för patientens bästa.


Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning
 • Tillträde: Intervjuer hålls löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
 • Antal platser: 3

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på Akutavdelningen i Karlshamn får du mycket varierande och stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att växa i din yrkesroll som sjuksköterska. Dina arbetsuppgifter kommer vara mycket skiftande med traditionellt avdelningsarbete, mottagningsarbete som är jämförbart med akutmottagning som har remisstvång, mobila teamet där du gör vissa insatser som provtagning och viss läkemedelsbehandling hos patienten i hemmet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska och som har ett stort intresse för akutsjukvård gällande medicin, thorax och infektion. Har du tidigare erfarenhet är det meriterande. Du behöver ha lätt för att lära dig medicinsk teknisk apparatur som övervakningsutrustning med EKG övervakning och telemetri.
Du behöver kunna prioritera mellan arbetsuppgifter och vara stresstålig.
Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga och att du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Vi värdesätter att du är positiv och att du har ett ödmjukt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Ett gott bemötande till patienter, anhöriga och kolleger ser du som en självklarhet.


Upplysningar

 • Eva Åsheden
  Avdelningschef
  0454-732093
 • Annica Olsson
  Vårdförbundet
  0454-732350
 • Camilla Sandgren
  Fackl repr Vårdförbundet
  0454-732350

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-19.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.