Arbetsterapeut till specialistrehab och reumarehab, Karlskrona

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Arbetsterapiavdelningen på Blekingesjukhuset i Karlskrona är en del av rehabiliteringskliniken och vi arbetar i tvärprofessionella team med bl a följande områden: stroke-/hjärnskada, reumarehab, amputation/multitrauma, smärta, cancerrehabilitering och handrehabilitering. Vi tillhandahåller också arbetsterapiresurser till övriga kliniker på sjukhuset.

Hos oss arbetar du i en dynamisk miljö nära till kompetenta kollegor för handledning, råd och stöd. Det är viktigt med goda arbetsförhållanden och vi strävar efter att skapa en god arbetsmiljö med möjlighet till utveckling för våra anställda. På arbetsterapiavdelningen finns idag en avdelningschef, tolv arbetsterapeuter, tre arbetsterapibiträden och en teknisk instruktör.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.
 • Varaktighet: 6 månader eller längre
 • Tillträde: Vikariat 6 mån med möjlighet till tillsvidareanställning. Tillträde 180820 eller enl ö.k. Rekrytering kan ske löpande så vänta inte med din ansökan!
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

På rehabiliteringskliniken är du som arbetsterapeut en självklar och uppskattad medlem i våra tvärprofessionella team. Du ingår i specialistrehabs allmänteam där du möter en stor variation av patientgrupper som är i behov av rehabilitering bl.a efter amputation, dystoni och multitrauma. Du ingår även i reumateamet där du möter individer med reumatiska sjukdomar. Du har närhet till erfarna arbetsterapeutkollegor och så även till sjukgymnast, arbetsterapibiträden, kurator, sjuksköterskor och läkare. Som arbetsterapeut gör du bl.a. bedömningar av aktivitetsförmåga, handstatus och är delaktig i utformningen av patientens rehabiliteringsplan utifrån vilken du planerar och genomför behandling/träning. I arbetet ingår även träning och undervisning i grupp samt förskrivning av hjälpmedel.

- Vill du vara del av en arbetsplats med gedigen kompetens och stort utbud av olika behandlingsmetoder? Tveka inte att kontakta oss vid frågor. Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut (svensk legitimation), tycker om att samarbeta i team samtidigt som du kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. Du är lyhörd och anpassar din information och ditt angreppssätt utifrån individen du möter. Vi värdesätter att du är flexibel och initiativtagande samt att du kan identifiera dig med landstingets värdeord; engagemang, kvalitet och samarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Mona Rantamäki Olsson
  Avdelningschef arbetsterapin Karlskrona
  0455-73 49 82
  E-post: Mona Rantamäki Olsson
 • Paula Persson
  Sveriges Arbetsterapeuter
  0455-73 49 87
  E-post: Paula Persson

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-07-29.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.