Medicinsk sekreterare Syncentralen

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Syncentralen är placerad på Blekingesjukhuset i Karlskrona och är en del av ögonkliniken.
På syncentralen arbetar man med synrehabilitering för personer med synnedsättning i alla åldrar. Syncentralen är en liten arbetsplats som arbetar nära varandra i team, bestående av fyra synpedagoger, en kurator, en optiker, en ögonläkare samt en medicinsk sekreterare.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vår medicinska sekreterare på syncentralen kommer att gå i pension och vi söker nu dig som vill bli hennes ersättare.

Du kommer att arbeta i ett trevligt arbetslag, både i team och självständigt. Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter såsom reception, utskrift av journaler, bokning/väntelistehantering, kvalitetsregister, remisshantering, post och utskick av viss typ av hjälpmedel. I arbetsuppgifterna ingår även telefonkontakter med patienter och andra vårdgivare med mera. Hos oss är din insats en viktig del i vårdprocessen. Du har också samarbete med ögonklinikens övriga medicinska sekreterare.

Kvalifikationer

Du har avslutat din utbildning som medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare. Du har goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi och god datorvana.
Erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare är meriterande.

Noggrannhet och serviceinriktad är egenskaper som vi värdesätter. Du har också lätt för att samarbeta samtidigt som du kan arbeta självständigt och inte är rädd för att ta egna initiativ. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Ann-Sofie Weinsjö
  Avdelningschef
  0455-73 52 20
 • Nina Lindberg
  Repr SSR, Kurator
  0455-73 51 74
 • Jane Sokolov
  Repr Vision
  0455-73 66 85

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-14.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.