Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Du som sjuksköterska är viktig och prioriterad hos oss i Landstinget Blekinge. Hos oss får du möjlighet att varva studier med kliniskt arbete och alla som vill får jobba heltid. Som ny får du en gedigen introduktion och du får alltid en tillsvidareanställning. Välkommen till oss!

Vi arbetar kontinuerligt för att ge dig och dina kollegor bra villkor och möjligheter. Du tar självklart del av de förmåner som alla som arbetar i Landstinget Blekinge har, men som sjuksköterska har du också följande förmåner: 

Tillsvidareanställning: I dagsläget erbjuder vi dig alltid en tillsvidareanställning inom Landstinget Blekinge, även om du börjar som semestervikarie. Det innebär att du kan arbeta på en arbetsplats under sommaren, för att sedan arbeta mer varaktigt på en annan arbetsplats efter sommaren, beroende på verksamhetens behov.

Rätt till heltid: Du erbjuds alltid heltid med möjlighet till deltid.

Introduktion: Är du nyutexaminerad sjuksköterska får du som ny medarbetare i Landstinget Blekinge gå vårt introduktionsprogram. Det innebär bland annat att du under ditt första år hos oss får praktiska och teoretiska utbildningar. Vi vill att du ska lära känna vår organisation och att du ska vara trygg i din roll som sjuksköterska.

Utbildningsanställning: Vi erbjuder dig möjlighet till en utbildningsanställning. Det innebär att du har möjlighet att varva studier med kliniskt arbete vid en specifik avdelning eller mottagning med bibehållen lön.

Kompetensutveckling: Du har också möjlighet att få ersättning för olika påbyggnadsutbildningar.

Nattarbetstid: Vårt avtal om nattarbetstid är mer generöst än det centrala. Hos oss har du som jobbar natt möjlighet att komma ner till en faktisk veckoarbetstid på 32 timmar.

Hospitering

Hospitering är en möjlighet för dig som studerar till sjuksköterska att få en tidig inblick i verksamheten. Du får gå bredvid en av våra sjuksköterskor på en vårdavedelning eller mottagning. Går du termin 1 är en dags hospitering obligatorisk. Går du termin 6 kan du välja upp till fyra dagar. Hospitering är också en möjlighet efter utbildningen innan du börjar jobba för att se hur arbetsplatsen är.

En utbildning i toppklass

Blekinge Tekniska Högskolas sjuksköterskestudenter har landets näst bästa verksamhetsförlagda utbildning, enligt Vårdförbundets undersökningar både 2016 och 2017. Det tycker vi är extra roligt, eftersom Landstinget Blekinge är en av arbetsplatserna under den verksamhetsförlagda utbildningen.

Lediga tjänster

Vi har lediga sjuksköterskejobb. Passa på att se efter om något skulle passa dig. Våra lediga tjänster.

Vill du veta mer?

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret här under, så hör vi av oss!

Dina kontaktuppgifter

Fält markerade med * måste fyllas i

Senast uppdaterad 2018-02-01 10:36:04 av Jenny Gustavsson

Kontakt

Tove Mantzakanis Rekryteringssamordnare Personalstödsavdelningen 0455-73 40 56 Mobil: 0734-47 14 21