Jobba hos oss

Landstinget Blekinge är en arbetsgivare som anser att livet är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar för att på ditt sätt bidra till god vård, bättre folkhälsa och räddade liv. Kom och jobba hos oss och upplev den kraft som driver oss alla - glädjen att hjälpa andra människor.

Landstinget Blekinge är en av de största arbetsplatserna i Blekinge län. Hos oss jobbar ungefär 4 900 medarbetare inom 150 olika yrken. Inom Landstinget Blekinge har vi högt i tak, korta beslutsvägar och god sammanhållning. Stämningen är gemytlig och det råder ofta stolthet över arbetsplatsen. Vi arbetar i små kompetenta team, där alla ställer upp för varandra. Vi vet att vi är starka tillsammans och att samarbete över gränserna gynnar patienterna. 

Som medarbetare på Landstinget Blekinge är du en viktig del av helheten. Du erbjuds ett spännande och meningsfullt jobb där din insats är betydelsefull. Här har du möjlighet att påverka och utvecklas i ditt arbete varje dag. Vi vill att du ska trivas och må bra här hos oss!

Senast uppdaterad 2017-06-13 15:47:08 av Jenny Gustavsson