Jobba hos oss

Landstinget Blekinge är en arbetsgivare som anser att livet är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar för att på ditt sätt bidra till god vård, bättre folkhälsa och räddade liv. Kom och jobba hos oss och upplev den kraft som driver oss alla - glädjen att hjälpa andra människor.

Landstinget Blekinge är en av de största arbetsplatserna i Blekinge län. Hos oss jobbar ungefär 4 800 medarbetare inom 150 olika yrken. Inom Landstinget Blekinge har vi högt i tak, korta beslutsvägar och god sammanhållning. Stämningen är gemytlig och det råder ofta stolthet över arbetsplatsen. Vi arbetar i små kompetenta team, där alla ställer upp för varandra. Vi vet att vi är starka tillsammans och att samarbete över gränserna gynnar patienterna. 

Som medarbetare på Landstinget Blekinge är du en viktig del av helheten. Du erbjuds ett spännande och meningsfullt jobb där din insats är betydelsefull. Här har du möjlighet att påverka och utvecklas i ditt arbete varje dag. Vi vill att du ska trivas och må bra här hos oss!

Senast uppdaterad 2016-11-07 16:23:23 av Jenny Gustavsson

Mikael välkomnar nya patienter

Mikael välkomnar nya patienter

Mikael Åkesson njuter av livet och av att träffa nya människor. Som undersköterska på ögonmottagningen på Blekingesjukhuset möter han 15-20 nya patienter — om dagen!

Kirurgkliniken

Kirurgkliniken

Vi strävar efter att skapa en god arbetsmiljö och möjlighet till utveckling i en organisation som bygger på kunskap. Ett mål är att aldrig sluta vara nyfiken.