ST-läkare i onkologi, Kirurgkliniken, Blekingesjukhuset

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Landstinget Blekinge erbjuder sjukvård till länets c:a 160 000 invånare. Kirurgkliniken är en central funktion på sjukhuset, och erbjuder vård inom såväl onkologi som kirurgi, urologi, kärlkirurgi och plastikkirurgi.
Onkologin är koncentrerad till Karlskrona, och består idag av en mottagningsdel och en behandlingsdel. Renovering av lokaler pågår, och till sommaren sker inflyttning i nya större lokaler. Det finns planer på Blekingesjukhuset att även öppna slutenvårdsplatser inom onkolgin.
Kirurgkliniken finns på två orter, i Karlshamn sker elektiv kirurgi och poliklinik, medan akutkirurgin och den mer avancerade kirurgin är koncentrerad till Karlskrona. Där finns också poliklinik, samt två slutenvårdsavdelningar med totalt ca 50 platser. Onkologiska patienter i behov av slutenvård vårdas huvudsakligen på kirurgkliniken. Onkologen behandlar även vissa patientgrupper från andra kliniker än kirurgkliniken.
Totalt arbetar ca 38 läkare på kliniken. Vi erbjuder nu 1 ST-tjänst inom onkologi.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Du arbetar som ST-läkare på onkologsektionen på kliniken. Under handledning bedriver du öppenvård och arbetar på behandlingsenheten. Du närvarar på mulitdisciplinära terapikonferenser och är tillgänglig som onkologkonsult. En del av din tjänstgöring kommer att ske på universitetssjukhus.

Kvalifikationer

Vid tillträde legitimerad läkare med goda kunskaper i svenska språket. Meriterande är tidigare tjänstgöring på onkologisk enhet, särskilt meriterande om detta skett på Blekingesjukhuset. Du ska ha ett stort intresse för onkologisk verksamhet

Upplysningar

 • Linus Axelsson
  Verksamhetschef
  0455-736742
  E-post: Linus Axelsson
 • Rolf Fröjse
  Läkarföreningen
  0455-731000 via växel
  E-post: Rolf Fröjse

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-18.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2015-07-08 09:28:59 av Jenny Gustavsson