Teknisk assistent till avdelningen för fastighetsförvaltning

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Landstingsservice, som är en Landstinget Blekinges förvaltningar, har som uppdrag att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Landstinget Blekinge. Landstingsservice verksamhet är organiserad i affärsområden med ansvar för fastigheter, IT, upphandling, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

På avdelningen för fastighetsförvaltning inom affärsområde fastighet arbetar 10 medarbetare med lokalförsörjning till landstingets alla verksamheter. Förutom lås och trafikövervakning arbetar vi med fastighetsdokumentation, fastighetsekonomi, fastighetsutveckling, planerat underhåll, brandskydd samt hyresgästkontakter.

I senaste medarbetarundersökningen svarade samtliga medarbetare på avdelningen för fastighetsförvaltning att de kan rekommendera andra att söka sig till arbetsplatsen.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning. Ange därför löneanspråk i din ansökan.
 • Tillträde: Enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som teknisk assistent arbetar du främst med frågor gällande låssystem, nyckel – och cylinderhantering samt trafikövervakning på landstingets egna parkeringsområden.
Arbetsuppgifterna är både administrativa och operativa. Det innebär att du bland annat upprättar beställningar av lås, cylindrar och trafikskyltar, hanterar fakturaflöden i samband med beställningarna och sammanställer rapporter. Du monterar lås, upprättar låsscheman och ajourhåller fastighetsdatabasen med information. I arbetsuppgifterna ingår även att upprätthålla kunskaper om lagar och regler gällande civilrättslig parkeringsövervakning, trafikregler och skyltning.

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med eget ansvar för att planera och prioritera vad som behöver göras under dagen. Arbetet är omväxlande och du får möjlighet att utvecklas både administrativt och tekniskt.

Kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som är tekniskt intresserad och vill arbeta i en fastighetsteknisk miljö.

Du har gymnasiekompetens med inriktning mot bygg- eller fastighetsområdet eller kunskap och arbetserfarenhet som vi bedömer likvärdigt. Du har även god datorvana och det är meriterande om du har erfarenhet av jobba operativt med felsökning och enklare reparationer. Vidare är det också meriterande om du har kunskap om byggnaders låssystem och de faktorer som styr dess utformning såsom utrymningsmöjligheter samt inbrottsskydd.

Du har en positiv inställning och kan snabbt priorietera om efter omständigheterna och ordning, struktur tillhör dina starka sidor.

Du har stor insikt i vikten av att ge god service och har god sammarbetsförmåga samtidigt som du är van vid att ta egna initiativ i ett självständigt arbete.

Du utgår från Karlskrona men ditt arbetsområde är Landstingets samtliga fastigheter inom hela Blekinge och därför är körkort för bil ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intern annons, vilket innebär att du ska vara anställd på landstinget Blekinge för att vara aktuell.

Upplysningar

 • Åsa Norrby
  Affärsområdeschef
  0455-73 61 10
  0734-47 18 33
  E-post: Åsa Norrby
 • Joakim Persson
  Vision
  0455-73 61 34
  0734-47 18 25
  E-post: Joakim Persson

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-05.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2015-07-08 09:28:59 av Jenny Gustavsson