Projektledare till projektet ANALYS OCH HANDLINGSPLAN PSYKISK OHÄLSA

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Psykiatrin är en specialistverksamhet som erbjuder kvalificerad utredning, diagnostik, omvårdnad och behandling. Arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Vi erbjuder ett brett behandlingsutbud som utförs av välutbildad personal. Habiliteringen ger insatser till funktionshindrade, vilket bidrar till delaktighet i samhället och en god livskvalitet. Psykiatrin har verksamhet i samtliga kommuner och habiliteringen finns i Karlskrona och Karlshamn.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Deltid
 • Löneform: Månadslön
 • Varaktighet: 6 månader eller längre
 • Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
 • Tidsbegränsat till: 2018-12-31
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Landstinget Blekinge och de fem kommunerna Karlskrona, Karlshamn, Ronneby, Sölvesborg, Olofström har i samarbete med brukarorganisationen NSPH upprättat en länsgemensam handlingsplan inom ramen för överenskommelsen ”Stöd till riktade insatser inom området psykisk hälsa”.

Inför arbetet med 2018 års länsgemensamma handlingsplan har en grundläggande analys av utsatthet och risker för psykisk ohälsa i Blekinge gjorts av en utsedd arbetsgrupp bestående av representanter från landstinget, kommunerna och brukarorganisationen NSPH.

Vi söker nu en projektledare på deltid för att leda årets analysarbete och arbeta med handlingsplanerna för 2018 och 2019.

Arbetsbeskrivning
Projektledarens uppgift är att etablera en permanent länsgemensam analysgrupp, leda analysgruppen som ska genomföra en länsgemensam analys och utarbeta en länsgemensam handlingsplan med uppsatta mål för 2019 samt följa upp handlingsplanen för 2018.

I projektledarens uppdrag ingår även att samarbeta med de ansvariga för övriga projekt inom ramen för 2018 års länsgemensamma handlingsplan såsom Samordnad individuell plan, Integrerad vård och Kommunikation samt brukarorganisationens aktiviteter i form av psykiatrivecka och studiecirklar.Anställningens omfattning
Visstidsanställning 50% under 2018 med placering i psykiatri- och habiliteringsförvaltningens stab. Tjänstledighet på deltid från ordinarie tjänst inom förvaltningen kan beviljas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är anställd i landstinget Blekinge, har en högskoleutbildning inom vård och omsorg, erfarenhet av patient/klientarbete, intresse för och gärna erfarenhet av samordnings- och analysarbete.

Du ska ha förmåga och erfarenhet av att självständigt planera och driva utvecklingsarbeten. Du har förmåga att skapa nätverk både i organisationen och externt, du kan uttrycka till dig väl i tal och skrift och har goda kunskaper i Officepaketet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Upplysningar

 • Bodil Sundlöf
  Förvaltningschef
  0455-735806
  E-post: Bodil Sundlöf
 • Bodil Ohlsson
  Vision
  0455-73 66 86
 • Charlotte Warme-Karlsson
  Vårdförbundet
  Vårdförbundet Direkt 0771-420 420
  E-post: Charlotte Warme-Karlsson

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-30.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2015-07-08 09:28:59 av Jenny Gustavsson