Sjuksköterska till Dialysavdelningen i Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.


Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Dialysavdelningen i Karlshamn bedriver njursjukvård som omfattar hemodialys, peritonealdialys (PD) och njurmottagning. Peritonealdialysmottagning finns endast i Karlshamn och har hand om länets alla PD-patienter. Dialysavdelningen är öppen måndag till lördag med kvällsöppet måndagar, onsdagar och fredagar. Mottagningen har öppet dagtid måndag till fredag. Avdelningen har plats för 14 patienter.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Snarast enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker nya medarbetare som självständigt kan utföra dialysbehandlingar. Upplärning sker på avdelningen.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska är ett krav. Vi ser gärna också att du har erfarenhet av njursjukvård och/eller dialysarbete samt en handledarutbildning. Du som söker bör ha ett intresse för teknik i vården och kunna arbeta självständigt. Som person är du engagerad, noggrann och flexibel. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Pia Hultgren
  Vårdförbundet
  0454-73 23 44
  E-post: Pia Hultgren
 • Sanna Magnell
  Vårdförbundet
  0454-73 23 35
  E-post: Sanna Magnell
 • Maria Sundström
  Avdelningschef Dialysavdelningen Karlshamn
  0454-732336
  073-4471172
  E-post: Maria Sundström

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-04-15.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.