Sjuksköterska Öron-näs- halskliniken

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Öron-näs-hals-kliniken bedriver verksamhet både i Karlskrona och i Karlshamn.
Kliniken består av två öron, näs, hals-mottagningar, hörselvård, tolkcentral, logopedmottagningar, en operationsavdelning och dagkirurgisk avdelning i Karlskrona, samt en operationsavdelning i Karlshamn.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Månadslön, individuell lönesättning
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på Öron, - näs - halsmottagningen är dina arbetsuppgifter bl.a. telefonrådgivning, eget patientansvar för cancerpatienter och mottagningsarbete. Du kan komma att arbeta på klinikens dagkirurgiska avdelning med förberedelser av patient inför operation, samt postoperativ övervakning, Tjänstgöring i Karlshamn kan förekomma.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska
Erfarenhet av telefonrådgivning, mottagningsarbete och postoperativ övervakning är meriterande.
Som medarbetare på öron, näs, hals-kliniken är du en viktig del av helheten, där vi tillsammans ska fortsätta utveckla och förbättra. Du bör därför vara intresserad av utvecklingsarbete, ha förmåga att samverka, vara positiv och våga vara delaktig.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Petra Ersson
  Avdelningschef
  0455-735207
 • Marita Silfverberg
  Repr Vårdförbundet
  0455-735208
 • Anna Lilja
  Repr Kommunal
  0455-735204

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-20.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.