Sjuksköterska till smärtrehab i Karlskrona, Rehabiliteringskliniken

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Smärtrehabilitering är idag ett högprioriterat område inom både forskning och behandling. Inom rehabiliteringskliniken har vi en processorganisation, med fyra multimodala team, för smärtrehabiliteringen med ett länsövergripande ansvar på specialistnivå.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Landstinget Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
 • Tillträde: Tillträde efter överenskommelse. Rekrytering och anställningsintervjuer sker löpande.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en sjuksköterska till ett av våra team i Karlskrona. Som sjuksköterska är du en självklar teammedlem där övriga professioner är arbetsterapeut, kurator, läkare, sekreterare och sjukgymnast. En stor del av dina arbetsuppgifter är av administrativ art vilket innebär att koordinera, planera och administrera. Du är spindeln i nätet och har en samordningsfunktion i teamet.

Teamets patientkontakter sker både individuellt och i grupp. Vi har ett genomgående beteendeinriktat, kognitivt förhållningssätt med en aktiv patient som tar ansvar för sin rehabilitering. Som sjuksköterska har du, tillsammans med övriga teammedlemmar, en viktig roll i patientens smärthanteringsprocess. Du erbjuds ett spännande arbete med stora utvecklingsmöjligheter och härliga medarbetare.
Du kommer arbeta helger inom sjukhusets slutenvård.

Kvalifikationer

Du är leg sjuksköterska och har ett stort intresse för patientgruppen. Du uppskattar administrativt arbete, är strukturerad och har ett gott ordningssinne. Du känner dig bekväm med både individuella patientkontakter och med att handleda patienter i grupp. Det är meriterande om du har kompetens inom smärtområdet, uppskattar teamarbete, gärna inom rehabilitering, samt trivs med utvecklingsarbete. Du uppskattar kombinationen dagtid öppenvård med helgtjänstgöring inom slutenvården.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Upplysningar

 • Marie Kantermo
  Avdelningschef
  0455-73 49 79
  E-post: Marie Kantermo
 • Charlotte Malm
  Utvecklingsstrateg/Stf Verksamhetschef
  0454-73 25 22
  E-post: Charlotte Malm
 • Anette Österlund
  Sjuksköterska Smärtrehab
  0455-73 49 76
  E-post: Anette Österlund
 • Marina Klaic
  Vårdförbundet
  0455-73 49 70
  E-post: Marina Klaic

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-06-01.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.