PTP-psykolog till Vuxenpsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Karlskrona

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Psykiatrin i östra Blekinge har ett upptagningsområde med ca 95.000 invånare. Mottagningar för vuxenpsykiatri finns i Karlskrona och Ronneby. Vi är en specialistverksamhet som erbjuder kvalificerad utredning, diagnostik, omvårdnad och behandling. Arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Vi strävar efter att kunna erbjuda våra patienter flera olika typer av behandling av välutbildad personal.
Psykiatri- och habiliteringsförvaltingen har inrättat en karriärsstege för psykologer där vi utöver legitimerad psykolog har särskilda tjänster för specialister. Vi har även en tjänst som specialistpsykolog med funktionsansvar. Den senare är med i ledningsgruppen och bidrar där med sin yrkeskunskap.

Vi söker idag PTP-psykolog till vår öppenpsykiatriska mottagning i Karlskrona. På mottagningen arbetar ca 45 personer. Vi är läkare, psykologer, sjuksköterskor, skötare, socionomer, arbetsterapeut, medicinska sekreterare och kanslister. Inom psykiatrin i Blekinge eftersträvas en hög utbildningsnivå hos personalen.
Då du kommer att arbeta både individuellt och i grupp så är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra. Du har ett flexibelt arbetssätt, verkar för ett öppet klimat och delar gärna med dig av din kunskap. Vi har som mål att förtydliga psykologens roll på mottagningen och ser gärna att du är med i denna process.
Landstinget Blekinges PTP-program:
För dig som sökande som PTP-psykolog erbjuder Landstinget Blekinge ett PTP-program, vilket syftar att ge PTP-psykologerna kunskap om olika aspekter av psykologrollen och om olika arbetsuppgifter. Programmet består av föreläsningar, studiebesök, och diskussioner där PTP-psykologerna får möjlighet att utbyta erfarenheter. PTP-programmet i Blekinge följer riktlinjer som beskrivs i PTP-handboken. Vi är intresserade av PTP-psykologer med olika grundinriktningar.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Du ingår i ett team med andra yrkeskategorier och kommer att ha egna patienter i olika samtalskontakter. Möjligheter finns att bedriva psykoterapi utifrån den utbildning du har på psykologprogrammet. Du får göra utredningar och diagnostiska bedömningar av alla olika psykiatriska tillstånd som till exempel utredning av kognitiva funktioner, diagnostiska bedömningar av allmänpsykiatrisk karaktär, men även fördjupade bedömningar och utredningar av mer komplicerade tillstånd som till exempel neuropsykiatriska tillstånd, psykoser, personlighetsstörningar, dissociativa syndrom, bipolära syndrom mm.
Allt arbete görs under handledning, dels med den obligatoriska PTP-handledningen men också extra metodhandledning och ordinarie teamhandledningen.
Som psykolog erbjuds du kontinuerlig handledning, regelbundna professionsträffar och möjligheter till vidareutbildning.

Kvalifikationer

Psykologexamen.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Jonas Lind
  Avdelningschef Mott. Karlskrona
  0455-73 59 73
 • Magnus Thern
  Studierektor PTP-program
  0455-73 59 28

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-21.

Tidsbegränsad anställning. PTP-tjänstgöring 1 år

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.